Modern Tuinonderhoud

Hoogwaardige Apparatuur

De gelaagdheid van de tuin, grote bomen en aanwezige hoogteverschillen in de bostuin vragen om een geplande aanpak van het tuinonderhoud.  Zeker omdat het vaak grote tuinen zijn is het voor u prettig als er een ecologisch systeem ontstaat dat zichzelf in stand kan houden. Dat is onze zorg.

Onderhoud van de ecologische tuin

Ecologisch tuinieren vergt een structurele aanpak die ervoor zorgt dat de natuur niet de overhand krijgt. We planten bomen die geschikt zijn voor uw tuin en helpen u kiezen voor de juiste beplanting op de juiste plaats.
Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat u als eigenaar wel, en niet prettig vindt. Anders gaat het vaak ten koste van het woon- en leefgenot in uw huis en tuin.

Alle jaargetijden een mooie tuin

Het doel van onze aanpak is om in alle jaargetijden een natuurlijk evenwicht in stand te houden waarin het prettig wonen blijft voor alle bewoners van uw perceel. Dat geldt zowel voor de hier aanwezige flora en fauna, als voor u als mens, bewoner en eigenaar van deze prachtige biotoop.

Ook adviseren we bij werkzaamheden die u zelf wilt doen. Ons blog staat vol goede tips over tuinieren.

Snoeiwerkzaamheden

Door de bomen en planten in uw tuin goed en planmatig te laten snoeien kunnen deze optimaal groeien. Ook zullen ze het hele jaar door mooi blijven. Zeker bij bomen en struiken snoeien is het belangrijk  om te weten wanneer je ze het beste kunt snoeien.

De fruitbomen snoeien wij regelmatig zodat ze vrucht blijven dragen en de winter goed doorstaan.

Daarbij kiest u zelf of u het hele jaar door een strakke haag wilt, of dat u het juist na 21 juni ( de langste dag ) een beetje wil laten gaan. Alles is bespreekbaar.

Achterstallig onderhoud aan uw bostuin

Wegwerken van achterstallig onderhoud van uw bostuin is voor ons geen probleem. Ook dan houden onze bos hoveniers rekening met het karakter, de gelaagdheid en het bestaande ecosysteem van uw tuin. Als u toe bent aan snelle ondersteuning of een totaal andere aanpak, staan wij voor u klaar.​Allereerst zorgen we voor het vakkundig snoeien van uw bomen en struiken, daarna de tuin en het schoonmaken van uw terras. Zo wordt alles beheerst aangepakt en afgevoerd. Daarbij besteden we aandacht aan de onderhoudsvriendelijkheid van het bos dat uw tuin en huis omringt.​Ook voor losse werkzaamheden kunt u ons bellen:

ComposterenHet is belangrijk om vooraf te bepalen wat u als eigenaar wel, en niet prettig vindt. Anders gaat het vaak ten koste van het woon- en leefgenot in uw huis en tuin.

Waarom Kiezen Voor Ons?

  • Deskundigheid: Ons team bestaat uit ervaren bostuinonderhoudsprofessionals en landschapsarchitecten die de natuurlijke wereld begrijpen.

  • Passie voor Natuur: Onze liefde voor de natuur drijft ons om te streven naar het behoud en de verrijking van bostuinen.

  • Maatwerk: We begrijpen dat elke bostuin uniek is, en we passen onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

  • Toewijding aan Duurzaamheid: Wij omarmen duurzame praktijken om een positieve impact op het milieu te hebben.

  • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven naar uitmuntendheid in al onze projecten en leveren resultaten waar u blij van wordt.

Bij Bostuin Onderhoud Experts zetten we ons in voor de schoonheid en vitaliteit van bostuinen. Als u op zoek bent naar professioneel onderhoud en een diepgaand begrip van bostuinen, dan zijn wij de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bostuin in volle glorie te herstellen en te behouden.